Wie ben ik

In 1981 ben ik in Amsterdam geboren, tot mijn 31e heb ik in daar ook gewoond, toen naar Landsmeer (dorpje vlakbij Amsterdam) verhuisd en sinds 2017 ben ik woonachtig in Purmerend, waar ik het erg naar mijn zin heb.

Ik ben moeder van een zoon van 20, een dochter van 18 en nog een dochtertje van 8 jaar.

Zij zijn mijn grootste hobby.

Buiten de gezelligheid met mijn gezin en huisdieren ga ik graag naar de bioscoop, uit eten, het strand, een terrasje pakken en zo af en toe een feestje, maar simpelweg thuis een filmpje kijken of lekker eten is ook heerlijk. Mijn familie en vriendschappen zijn zeer belangrijk voor mij. Ik probeer te genieten van de kleine dingen die het leven leuk maken en elke dag te plukken.

Waarom ik voor dit vak gekozen heb

Vanaf mijn 18e , tijdens mijn eigen rijlessen, wist ik al dat ik dit werk wilde gaan doen. Na jaren op kantoor en twee jaar in een Casino gewerkt te hebben wist ik dat ik eindelijk mijn droom moest gaan verwezenlijken. De auto is voor mij mijn comfortzone, het geeft mij rust als ik op de weg zit. Door mijn spontaniteit ga ik graag met mensen om, ben echt een mensen-mens en vind het super om een ander mijn kennis en ervaring bij te kunnen brengen. En er zo voor te zorgen dat je onafhankelijk bent. Bij 0 beginnen en eindigen met zo ongeveer het belangrijkste papiertje in het leven is een geweldige uitdaging en daar kan ik je gewoon bij helpen, hoe geweldig is dat.